Katendrecht

fren nabuurs fotografie grafisch katendrecht rotterdam akv sint joost kunsacademie nacht van de kaapfren nabuurs fotografie grafisch katendrecht rotterdam akv sint joost kunsacademie nacht van de kaap

 

 

 

 

Katendrecht is een meerjarig fotografieproject van de kunstacademie Sint Joost in Breda. Studenten hebben een vrije opdracht om Katendrecht te fotograferen.

Na onderzoek over de geschiedenis van Katendrecht en de vele bezoeken die ik aan dit stadsdeel van Rotterdam heb gebracht kwam ik met een eigen interpretatie van Katendrecht. Een Katendrecht zoals ik die eigenlijk verwacht had. Na het lezen over de matrozen, chinezen, Tweede Wereldoorlog, prostitutie, de onderwereld, kroegen,.. kwam ik in een echte desillusie terecht. De wereld is ook op Katendrecht verandert. Begrijpelijk maar toch jammer. Ik heb geprobeerd om een klein stukje van het oude Katendrecht terug te brengen naar het heden.

 

fren nabuurs fotografie grafisch katendrecht rotterdam akv sint joost kunsacademie nacht van de kaap

 

fren nabuurs fotografie grafisch katendrecht rotterdam akv sint joost kunsacademie nacht van de kaap

 

fren nabuurs fotografie grafisch katendrecht rotterdam akv sint joost kunsacademie nacht van de kaap

 

fren nabuurs fotografie grafisch katendrecht rotterdam akv sint joost kunsacademie nacht van de kaap

 

fren nabuurs fotografie grafisch katendrecht rotterdam akv sint joost kunsacademie nacht van de kaap

 

fren nabuurs fotografie grafisch katendrecht rotterdam akv sint joost kunsacademie nacht van de kaap

 

fren nabuurs fotografie grafisch katendrecht rotterdam akv sint joost kunsacademie nacht van de kaap

 

fren nabuurs fotografie grafisch katendrecht rotterdam akv sint joost kunsacademie nacht van de kaap

 

 

Fotografie van de posters: Karin den Dekker, Koos Behrtel, Bart Koertshuis, Juul Paalvast, Joost van der Vleuten, Mireille Wieggers en Ysbrand Swart.

Grafische vormgeving: Fren Nabuurs

fren nabuurs fotografie grafisch katendrecht rotterdam akv sint joost kunsacademie nacht van de kaap     fren nabuurs fotografie grafisch katendrecht rotterdam akv sint joost kunsacademie nacht van de kaap     fren nabuurs fotografie grafisch katendrecht rotterdam akv sint joost kunsacademie nacht van de kaap

fren nabuurs fotografie grafisch katendrecht rotterdam akv sint joost kunsacademie nacht van de kaap

fren nabuurs fotografie grafisch katendrecht rotterdam akv sint joost kunsacademie nacht van de kaap      fren nabuurs fotografie grafisch katendrecht rotterdam akv sint joost kunsacademie nacht van de kaap

 

Kranten verkoop tijdens ‘de Nacht van de Kaap’ op Katendrecht- Rotterdam

fren nabuurs fotografie grafisch katendrecht rotterdam akv sint joost kunsacademie nacht van de kaap fren nabuurs fotografie grafisch katendrecht rotterdam akv sint joost kunsacademie nacht van de kaap fren nabuurs fotografie grafisch katendrecht rotterdam akv sint joost kunsacademie nacht van de kaap fren nabuurs fotografie grafisch katendrecht rotterdam akv sint joost kunsacademie nacht van de kaap fren nabuurs fotografie grafisch katendrecht rotterdam akv sint joost kunsacademie nacht van de kaap fren nabuurs fotografie grafisch katendrecht rotterdam akv sint joost kunsacademie nacht van de kaap

fren nabuurs fotografie grafisch katendrecht rotterdam akv sint joost kunsacademie nacht van de kaap fren nabuurs fotografie grafisch katendrecht rotterdam akv sint joost kunsacademie nacht van de kaap

fren nabuurs fotografie grafisch katendrecht rotterdam akv sint joost kunsacademie nacht van de kaap